Oglas za ovaj auto privukao je pažnju, jasno je zašto

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA Index Oglasima osvanuo je BMW 420d Coupe koji je privukao pažnju mnogih, i to zbog svoje boje. Naime, automobil je prekriven ružičastom folijom 3M Pink koja svakako privlači pažnju.

Na pitanje na Facebook stranici Index Oglasa "Tko se vidi u ovom rozom ljepotanu?", nanizalo se mnoštvo odgovora. "Ma top", "Barbie", "Ja, moja boja", "Ja ne, to sigurno", "Ja, ali nažalost nemam te pare", "Zakaj nikad nema tako lijepih Kia za prodaju? Baš bi si ubo jednu", samo su neki od njih.

Ako se možete zamisliti u ovom ružičastom BMW-u, koji je, kako smo već spomenuli, trenutno na prodaju, znajte da se ispod ružičaste folije krije originalna crna boja.

Redovito je održavan i ima dosta dodatne opreme

Automobil je prešao 195 tisuća kilometara i redovito je održavan, o čemu postoji sva potrebna dokumentacija. Također, opremljen je dodatnom opremom, uključujući M sportski paket, M sportski ovjes, M aerodinamički paket, Connected Drive, sportska sjedala, grijanje sjedala, parking senzore, SAG mjenjač, tempomat, električno preklapanje retrovizora i električne podizače stakala.

Automobil ima sve četiri nove gume, servisiran je u prosincu prošle godine, a registriran je do veljače 2025. Veliki servis i zamjena lanca izvršeni su na 173 tisuće kilometara. U oglasu je navedeno da je stanje automobila odlično i da cijena nije fiksna za ozbiljnog kupca.

Automobil se prodaje po cijeni od 22.500 eura, a oglas možete vidjeti OVDJE

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.