Osvojile su nas ove termos-čaše sa slamkom iz Pepca. Cijena im je povoljna

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO u siječnju niste uspjeli u Pepcu ugrabiti viralni duplić popularnih Stanley čaša, nemojte očajavati jer je ova trgovina upravo dobila nešto još bolje - termos-čaše sa slamkom. One su praktično rješenje za održavanje idealne temperature pića, bilo da su topla ili hladna, tijekom dužeg perioda.

>> Mnogi hvale ove prijenosne čaše. Voda iz njih ne curi ni kada se okrenu naopako

Ova vrsta termos-čaše dizajnirana je tako da kombinira funkcionalnost klasičnih termos-boca s dodatnom pogodnošću slamke, omogućavajući pijuckanje omiljenih napitaka bez potrebe za skidanjem poklopca, što je posebno korisno u pokretu.

Stigle su i termos-boce

Bilo da idete na posao, obavljate svakodnevne obveze ili idete u teretanu, ova termos-čaša je savršen pratitelj za održavanje vaših pića na idealnoj temperaturi tijekom cijelog dana. Osim toga, odlikuje je elegantan dizajn i dostupna je u dvije boje - ružičastoj i sivkasto-lila. Čaše su izrađene od nehrđajućeg čelika, imaju zapreminu od 550 ml, a cijena im je 6 eura.

S obzirom na to da su nam se čaše jako svidjele, kupili smo jednu upravo u toj sivo-lila nijansi. Čaša je izvrsna, odlično zadržava toplinu ili hladnoću napitka, a čak i kada je u njoj vruća tekućina, to se ne osjeti kada je primite u ruku.

Osim tih čaša, u Pepco su stigle i termos-boce u istim nijansama. Njihova zapremina je nešto manja - 500 ml, ali su također izrađene od nehrđajućeg čelika. Cijena im je 5 eura.

Pročitajte više