Reese Witherspoon obožavateljica je sivih sofa, koje su i dalje vrlo popularne

Foto/Screenshot: Shutterstock/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

REESE Witherspoon je poznata po žarko ružičastoj boji zahvaljujući ulozi Elle Woods u Plavuši s Harvarda, ali kad je riječ o njezinim interijerima, preferira neutralniji pristup.

Nedavno je objavila video na Instagramu gdje sjedi na svom sivom kauču zajedno sa svojom kćerkom Avom. Iako se siva boja može činiti zastarjelom, Witherspoon pokazuje da može biti šik i moderna uz bijele zidove, drveni namještaj i minimalistički dekor koji prati njezin sivi kauč.

Siva je atraktivna zbog svoje sposobnosti da se lako kombinira s različitim bojama

Siva je ponovno postala popularna u modernim domovima. Dizajnerica Patricia Gibbons ističe važnost odabira prave boje i tkanine za sofe, koje su središnji dio dnevne sobe. Prema njoj, siva je moderna i prilagodljiva boja koja izgleda elegantno i sofisticirano. Siva je atraktivna zbog svoje sposobnosti da se lako kombinira s različitim bojama. Gibbons savjetuje dodavanje dodataka poput jastuka i deka kako bi se održao vizualni interes oko sivih sofa.

Za one koji žele postići sličan izgled, dizajnerica preporučuje odabir sive sofe s drvenim nogama, što donosi dodir prirode u moderan ili rustikalni prostor.

Trosjed s počivaljkom, Vissle siva, 549 eura
Guliver megasofa siva 298x137x69/88 cm, 1199.99 eura
Loft megasofa cappucino 242x121x87 cm, 1459.95 eura
Trosjed s počivaljkom, Tibbleby bež/siva, 584.10 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.