"U pravu si za sve": Bivša zaposlenica Sephore otkrila koje proizvode ne preporučuje

Foto/Screenshot: TikTok/fentybeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DRUŠTVENE mreže nas neprestano zasipaju novim, popularnim beauty proizvodima koji obećavaju izvanredne rezultate. No, neke hit šminke jednostavno ne opravdavaju svoju cijenu i popularnost. Barem je takvo mišljenje Katie, bivše radnice Sephore. Katie je progovorila na TikToku o popularnim proizvodima koje više ne bi kupila. Iako zna da će izazvati kontroverze, odlučila je podijeliti svoje iskreno mišljenje, s kojim su se na kraju mnogi složili.

@kattvillla

THIS IS MY OPINION OKAY RELAX! IF YOU LIKE IT I LOVE IT🙂‍↕️✨.

♬ original sound - katie :D

Prvi proizvod na njenom popisu je Charlotte Tilbury Hollywood Filter. "Iskreno, ovaj proizvod mi nije omiljen. Ne izgleda dobro, barem na mom licu."

Njeno mišljenje podijelile su i druge djevojke: "Slažem se. Izgleda baš loše na mojoj koži, "Charlotte Tilbury Flawless Filter za mene je previše narančast. Bila sam tako uzbuđena, ali bilo je to razočaranje."

"Mrzim taj puder"

Zatim je istaknula Rare Beauty Liquid Touch Weightless Foundation Selene Gomez. Iako je popularan, Katie nije oduševljena. "Nije mi se svidio puder Rare Beautyja. Nekako je čudan na mojoj koži, pomalo mrljav, a raspon nijansi mi je nekako žut."

Većina djevojaka u komentarima se složila s njom. "Mrzim taj puder", "Slažem se s Rare Beautyjem... Na meni je izgledao mrljavo i suho", "U pravu si za sve, toliko sam se trudila zavoljeti Rare Beauty puder, ali zbog njega je moja šminka izgledala neujednačeno", samo su neki od komentara ispod videa.

Katie je dalje kritizirala Benefit Cosmetics Benetint Liquid Lip + Cheek Blush Stain, tvrdeći da može izgledati neuredno na usnama. Djevojke su se u komentarima složile s njenim mišljenjem, ističući: "Napokon je netko rekao istinu o Benetintu", "Toliko žalim što sam kupila Benetint jer je bio tako skup."

Kada je u pitanju Fenty Pro Filt'r Soft Matte Longwear tekući puder, Katie je izjavila da joj se nije svidio, ali je pohvalila noviji Soft'Lit Naturally Luminous Hydrating Longwear Foundation.

Soft'lit Naturally Luminous Longwear Foundation, 49 eura

Katie je na kraju spomenula Huda Beauty Easy Bake and Snatch puder u kamenu, priznavši da joj se neki Huda Beauty proizvodi baš sviđaju, ali da ovaj ne voli. 

Mišljenja su o ovome bila podijeljena: "Hudini puderi su nevjerojatni", "Slažem se s tobom za Hudin puder, ili ga ne znam koristiti ili je jako loš", neki su od komentara.

Pročitajte više