LIGE PETICE

Zvijezda Barcelone pijana izazvala prometnu nesreću pa pokušala pobjeći

Foto: EPA

IONAKO narušeni odnos Arthura Mela i Barcelone doživio je svoj potpuni krah. Veznjak Barcelone koji je dogovorio transfer u Juventus, a umjesto kojeg će na Camp Nou doći Miralem Pjanić, pijan je izazvao prometnu nesreću.

Da stvar bude gora za njega, htio je pobjeći s mjesta nesreće, piše španjolski As. U nesreći nije bilo ozlijeđenih, ali Arthur je htio pobjeći da izbjegne dolazak policije.

Otkad je dogovorio transfer u Juventus, Arthur nije odigrao ni sekunde za Barcu do kraja sezone, a kad se odbio vratiti s odmora pred pripreme za Ligu prvaka, klub je protiv njega pokrenuo disciplinski postupak.

Niz suludih poteza

Cijela priča dobila je nastavak prije utakmice Barcelone i Napolija u Ligi prvaka. Arthur se u svom automobilu dovezao na parking stadiona kako bi s tribina pratio utakmicu Barcelone, ali mu je osiguranje poručilo kako nije na popisu ljudi s dozvolom ulaska te da mora napustiti stadion.

"Nemojmo zaboraviti da je Arthur predmet disciplinskih mjera u Barceloni i da je sam izabrao napustiti klub. Nije se testirao na koronavirus, nije na popisu za ovu utakmicu i ne može imati nikakav kontakt s momčadi sve dok ne riješi te probleme i obavi razgovor s Abidalom", rekao je neimenovani izvor za ESPN. 

Situacija se sada potpuno otela kontroli pa je Arthur, osim što je problem za Barcelonu, postao problem i za Juventus u koji bi trebao doći u rujnu.