Bjelica se ne miri s otkazom. Traži 3 mil. eura odštete i punu isplatu za svoj stožer

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

NENAD BJELICA od jučer više nije trener Trabzonspora, objavili su turski mediji. Hrvatski stručnjak je na klupi turskog kluba izdržao samo pet i pol mjeseci. Vodio je momčad u 16 utakmica, a ostvario je učinak od osam pobjeda i osam poraza. Formalno ta odluka nije objavljena, ali jasno je da je priči kraj, čeka se samo da se dogovori model rastanka.

Naime, Bjelica je trenutno jako tvrd u pregovorima piše turski Karadeniz. Hrvatski trener za raskid ugovora traži da mu se isplati cijeli ugovor do kraja. Bjelica je ugovor s Trabzonsporom potpisao na 1.6 milijuna eura godišnje plaće do lipnja 2025. godine pa bi mu, ako dobije sav iznos, trebalo pripasti oko tri milijuna eura otpremnine. Također, Turci pišu da Bjelica traži i punu isplatu za sve članove svog stožera.

Podsjetimo, u posljednjoj Bjeličinoj utakmici Trabzonspor je u osmome kolu turskog prvenstva na gostovanju izgubio od Adane Demirspor 1:0. Trabzonsporu je to bio četvrti poraz u sezoni te se sada nalazi na petom mjestu s 12 bodova, devet manje od vodećeg Fenerbahčea.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.