Dalić je morao otkazati prvi trening u Njemačkoj. Evo zašto

Foto: Soeren Stache/DPA

HRVATSKA reprezentacija stigla je u Neuruppin, gradić kraj Berlina u kojem će biti smještena tijekom Europskog prvenstva. Momčad Zlatka Dalića dočekale su tisuće hrvatskih navijača, koji su im priredili veliki doček na glavnom trgu. Hrvatski navijači od jutra su stizali u Neuruppin, a imat će priliku pozdraviti reprezentaciju i na prvom treningu u ponedjeljak, koji će biti otvoren za publiku.

''Jako lijepo su nas dočekali. Hrvati su pokazali što im znači naša reprezentacija. Svjesni su što mi radimo za Hrvatsku, za našu državu. Svjesni smo očekivanja navijača. Velika su nam podrška i nadam se da ih nećemo razočarati. Veseli me to i hvala im puno", rekao je Dalić po dolasku u Neuruppin.

Hrvatska je u kamp stigla ravno iz Portugala u kojem je u subotu pobijedila 2:1 i tako na najbolji način zaključila pripreme za Euro. Dalić je u planu imao trening i u nedjelju navečer, ali ga je otkazao zbog umora među igračima. Tako će reprezentacija do subote i utakmice sa Španjolskom odraditi samo tri treninga u kampu.

Dalić: Protiv Španjolske moramo biti bolji nego protiv Portugala

"Pripremna utakmica, dobar putokaz za dalje. Donijela nam je samopouzdanje za dalje. Želimo li dobiti Španjolsku, moramo dati više nego protiv Portugala. Ipak, protiv Portugala smo vidjeli puno lijepih stvari. Sretni smo s pobjedom, ali ovo je ipak bila samo prijateljska utakmica. No, ponavljam, od rezultata me više veseli način na koji smo igrali", rekao je hrvatski izbornik i dodao:

"Svaka utakmica koja nas čeka bit će drugačija. Trebat će drugačija taktika. Za Španjolsku trebamo biti bolji nego protiv Portugala. Veseli me što su svi koji su ušli pokazali da na njih možemo računati. Veseli me i Ivan Perišić, koji je u pola sata pretrpio par muških duela. Nećemo puno lutati, znamo put i taktiku za Španjolsku."

Reprezentacija će na svaku od tri utakmice u skupini, sa Španjolskom (15. lipnja), Albanijom (19. lipnja) i Italijom (24. lipnja) putovati dan ranije u Berlin, Hamburg i Leipzig te će trenirati na stadionima na kojima se igra.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.