Evo što je Dinamo poručio Modriću nakon osvajanja Lige prvaka

Foto: EPA

REAL MADRID je na pobijedio Borussiju Dortmund 2:0 na Wembleyju i osvojio Ligu prvaka. Madridskoj momčadi to je 15. europska titula u povijesti. Hrvatski kapetan Luka Modrić ušao je u 85. minuti, a s ovim trofejom došao je do njih šest u Ligi prvaka te se na klupskoj razini izjednačio s Pacom Gentom. Ujedno, Modriću je ovo 26. titula u Realovom dresu, što znači da je postao najtrofejniji Realov igrač u povijesti.

Dinamova čestitka Modriću

Odmah nakon Realovog i Modrićevog trijumfa oglasio se i hrvatski prvak Dinamo: "Čestitamo Luki Modriću na 6. osvojenom trofeju Lige prvaka! Ponosni smo na to što je tvoja igračka karijera započela u plavom dresu, a sve što si učinio nakon odlaska iz Zagreba je na ponos cijele nacije! Duboki naklon, Maestro!"

Dinamo je htio vratiti Modrića

Dinamo se ovog proljeća trudio vratiti Modrića, kojem krajem ovog mjeseca istječe ugovor s Realom. Hrvatski kapetan u rujnu slavi 39. rođendan, no i dalje uspješno egzistira na najvišem nogometnom nivou. Real mu, prema svemu sudeći, planira ponuditi novi jednogodišnji ugovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.