Gattuso je 2018. dao najveći kompliment Luki Modriću. Evo što je tad rekao

HAJDUK je jučer javio da je Gennaro Gattuso novi trener njegove prve momčadi. Legenda talijanskog nogometa dogovorila je suradnju sa splitskim klubom, koja će biti potvrđena sljedećeg tjedna na službenom predstavljanju. Gattuso bi se na Poljudu trebao zadržati do ljeta 2026. godine.

Kao trener posljednji angažman imao je vodeći Olympique, s čije je klupe otišao u veljači ove godine. U Španjolskoj je prethodno vodio Valenciju, a prije toga Fiorentinu, Napoli i Milan. Na samom početku trenerske karijere, nakon epizode u Švicarskoj, bio je šef stručnog stožera Palerma, zatim grčke OFI Crete te talijanske Pise. Hajduk će biti deveti klub koji će voditi u trenerskoj karijeri, a SuperSport HNL sedma liga u kojoj će raditi.

Gattuso. Modrić je nevjerojatan

Među pamtljivim izjavama koje je davao kao igrač, a onda i kao trener, ističe se i ona kojom je izrazio divljenje Luki Modriću. O kapetanu hrvatske reprezentacije i ikoni Real Madrida govorio je biranim riječima 2018. godine u intervjuu za UEFA-u.

"Svi govore da bi voljeli igrati s Cristianom Ronaldom ili Lionelom Messijem. Ja bih volio da sam mogao igrati s Modrićem. On je nevjerojatan igrač i po tome kako vidi igru i po tome kako igra nogomet", izjavio je Gattuso u godini u kojoj je Modrić bio dobitnik Zlatne lopte i proglašen najboljim nogometašem svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.