Građani Zagreba nakon remija: Jako loše. Albanci su bili duplo bolji

HRVATSKA je remizirala s Albanijom 2:2 u drugom kolu Europskog prvenstva. Albanci su nakon jako lošeg prvog dijela Hrvatske vodili 1:0, a momčad Zlatka Dalića u drugom poluvremenu preokrenula rezultat u razmaku od dvije minute. Ipak, Hrvatska nije uspjela sačuvati vodstvo te je u 95. minuti primila pogodak za podjelu bodova.

Za prolazak u osminu finala Europskog prvenstva Hrvatskoj će sada definitivno trebati pobjeda protiv Italije u zadnjem kolu. Nakon susreta pitali smo građane Zagreba kako su doživjeli utakmicu pa evo nekih komentara.

''Igrali smo loše, uopće nismo igrali presing kako znamo. Albanci su bili duplo bolji i iskoristili su svaku našu pogrešku", rekao je jedan razočarani navijač, a drugo se složio s njim:

"Razočarani smo. Nada se probudila nakon što smo poveli, a onda je pao taj drugi gol Albanaca.'' Treći je pak zaključio da u prvom poluvremenu Hrvatska nije znala kako izaći na protivničku polovicu, a nakon što je Hrvatska preokrenula opuštanje je dovelo do remija.

"Turbulentno. Od zbunjenosti do veselja, pa onda ono što se dogodilo. Trebalo bi biti bolje", dodao je jedan, a jedna razočarana gospođa je zaključila da je velika šteta što Hrvatska nije pobijedila jer je bila bolja u drugom poluvremenu. U videu pogledajte što su još rekli hrvatski navijači. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.