Ima 15 nastupa za Hrvatsku, a sad je potpisao za amaterski klub iz pete lige

Foto: GNK Tigar Sveta Nedelja

NIKOLA POKRIVAČ (37) novi je igrač GNK-a Tigar iz Svete Nedelje, objavio je taj klub iz 4. NL Središte Zagreb, što je peti rang hrvatskog nogometa. "Nakon prvog sastanka s trenerom i Upravom kluba donio sam odluku da ću doći u klub koji ima viziju, ambiciju i veliku budućnost.

To su motivi koji su me pratili kroz život. Odlučio sam postati dio takvog tima i doprinijeti još većim uspjesima GNK-a Tigar Sveta Nedelja. Veselim se novoj sezoni te igranju s talentiranom momčadi koja je spoj iskustva i mladosti", rekao je Pokrivač za službenu stranicu kluba.

Pokrivač je bio hrvatski reprezentativac

Pokrivač u Tigar dolazi nakon što je nedavno s niželigašem NK Pušća osvojio trofej prvaka u 1. Županijskoj nogometnoj ligi, a tri dana poslije i Kup nogometnog središta Zaprešić. "Pobjedu posvećujem našoj publici, cijelu sezonu su nas nosili", rekao je Pokrivač nakon što je Pušća s 5:1 u finalu Kupa pregazila NK Sutlu Laduč, klub iz višeg ranga. 

Pokrivač se nakon borbe s teškom bolesti oprostio od nogometa 2018. godine kao igrač Slavena, ali se na travnjak vratio tri godine kasnije u Pušći. Karijeru je počeo u Varteksu iz kojeg je 2007. godine otišao u Dinamo.

Kasnije je igrao još za Monaco, Salzburg, zaprešićki Inter, Rijeku i kazahstanski Šahtjor. Za hrvatsku reprezentaciju skupio je 15 nastupa te je bio član momčadi koja je 2008. godine šokantno ispala od Turske u četvrtfinalu Europskog prvenstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.