Jeličić: Ovo je diktatura mediokriteta. Svoje frustracije liječe na boljima od sebe

Foto: Screenshot

HRVATSKA u ponedjeljak od 21 sat protiv Italije igra ključnu utakmicu za plasman u osminu finala Europskog prvenstva. Momčadi Zlatka Dalića pobjeda bi osigurala plasman među najboljih 16, dok bi s bodom ovisila o rezultatima drugih. Nakon što su Dalić i Mateo Kovačić održali konferenciju za medije, na nju su se osvrnuli analitičari u HRT-ovom studiju. Među njima je bio i Joško Jeličić.

"Zlatko je miran i fokusiran, poslije Albanije bio je jako pogođen količinom kritika. Živimo u vremenu prljave tehnologije, gdje su prevladavajući mediji stvorili vojsku mediokriteta koje hrane komercijalno najisplativije, a to je crnilo. Ovo nije demokracija, ovo je diktatura mediokriteta koji svoje osobne frustracije liječe na boljima i uspješnijima od sebe, dok sakupljači klikova mudro pune bisage", rekao je Jeličić i dodao:

"Dakle, Zlatko Dalić je najbolji izbornik u hrvatskoj povijesti, drago mi je vidjeti da je fokusiran, znam da je pametan i da pazi na svoju mentalnu higijenu, da je fokusiran na ono što slijedi. Uvjeren sam da slijede barem tri utakmice i ja toliko vjerujem u naše dečke i naš stožer. Bez obzira kako završilo ovo prvenstvo njihov zlatni sjaj neće ništa potamnjeti, dajem im apsolutnu podršku."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.