Kovačić talijanskom novinaru: Mislim da ste me pomiješali s nekim

Foto: Goran Kovacic /PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija u ponedjeljak u 21 sat u Leipzigu igra ključnu utakmicu 3. kola skupine B Europskog prvenstva protiv Italije. Pobjeda Dalićevoj momčadi garantira drugo mjesto, a u nekoj teoriji može proći i s dva boda. To je scenarij koji nitko u kampu reprezentacije ne želi jer, prema zadnjim izračunima, šanse za prolazak s dva boda su manje od deset posto. U prijevodu, čuda bi se morala poklopiti da Hrvatska ode u osminu finala s dva remija.

Dan prije utakmice pred novinare u Leipzigu su stali izbornik Zlatko Dalić i Mateo Kovačić, a zanimljiv trenutak dogodio se kad je jedan talijanski novinar pitao Kovačića da komentira to što ga je izbornik Italije "Spalletti nahvalio jer ga je vodio u Interu.'' 

"Mislim da ste me pomiješali s nekim jer ja nisam bio pod vodstvom Spallettija. To su bili Brozović i Perišić. Ono što mogu reći je da ga jako cijenim, taktički je fenomenalan", odgovorio je Kovačić. Kovačić je bio u Interu od 2013. do 2015., kad je prešao u Real, a Luciano Spalletti je vodio milanski klub od 2017. do 2019. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.