Marca: Hrvatska invazija u Berlinu. Njih je 75, a nas 5 tisuća

Foto: Profimedia

NAJČITANIJI španjolski sportski medij u javljanju iz Berlina na dan utakmice njihove reprezentacije na Euru protiv Hrvatske (od 18 sati) ističe dominaciju navijača suparnika. "75 tisuća Hrvata protiv 5 tisuća Španjolaca na ulicama Berlina", u naslovu je Marce ispod kojeg piše: "U tijeku je hrvatska invazija na Njemačku. Jasno je da tribine neće biti uz Španjolsku, ali Euro se osvaja na travi. 

Berlin je pod napadom Hrvata još od jučer ujutro. Balkanska momčad ima najveću podršku u Njemačkoj jer u toj zemlji živi oko 450 tisuća Hrvata. Umanjenoj verziji onoga što ćemo vidjeti večeras na Olimpijskom stadionu svjedočili smo na otvorenom treningu Hrvatske u Neuruppinu, kada je na tribinama malog stadiona bilo 4 tisuće Hrvata, a još toliko ih je ostalo vani."

Marca ističe kako neće svi ti Hrvati u Berlinu biti na tribinama jer nemaju svi ulaznice, ali da će omjer gledatelja na stadionu "biti 3 naprema 1 u korist Modrića i društva". Dodaje: "Sve će biti u znaku uzorka šahovnice, kao da smo na ulicama hrvatskog grada."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.