Modrić je izašao iz igre. Poslušajte reakciju portugalskih i hrvatskih navijača

Screenshot: Sportklub

HRVATSKA je u Lisabonu pobijedila Portugal 2:1 u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči Europskog prvenstva. Bio je ovo osmi susret Hrvatske i Portugala, a hrvatska reprezentacija ostvarila je prvu pobjedu. Luka Modrić zabio je iz kaznenog udarca u osmoj minuti, Diogo Jota je izjednačio u 48., a Ante Budimir je u 56. minuti donio pobjedu Hrvatskoj.

Izbornik Zlatko Dalić u 54. minuti napravio je trostruku zamjenu: Ivan Perišić, Mario Pašalić i Luka Sučić ušli su umjesto Andreja Kramarića, Lovre Majera i Modrića. U trenutku kada je Modrić krenuo prema aut-liniji, počeo je pljesak dominantno portugalskih navijača, ali bilo je i hrvatskih. Kapetan Hrvatske također je pljeskom odgovorio na ovacije. Snimku Modrićeva izlaska pogledajte OVDJE.

Modriću je ovo bio 175. nastup za reprezentaciju Hrvatske, s kojom je bio drugi i treći na svjetskim prvenstvima te drugi u Ligi nacija. U narednim danima Real bi trebao objaviti da je sa svojim legendarnim veznjakom potpisao novi jednogodišnji ugovor, što znači da će u madridskom klubu igrati s 39 godina i tako potvrditi status jednog od najboljih igrača 21. stoljeća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.