Modrić je slavio pobjedu i ugledao Ronalda. Pogledajte susret Realovih ikona

Screenshot: Sport Klub

HRVATSKA reprezentacija pobijedila je Portugal 2:1 u posljednjoj provjeri pred Europsko prvenstvo na kojem će u subotu igrati protiv Španjolske. Golove odluke za prvu pobjedu Hrvatske u utakmicama protiv Portugala postigli su Luka Modrić (8. minuta iz jedanaesterca) i Ante Budimir (56.), dok je jedini gol za domaćina u Oeirasu pored Lisabona zabio Diogo Jota (48.).

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POZDRAV MODRIĆA I RONALDA

Modrić je ponovno predvodio Hrvatsku. Odigrao je svoju 175. utakmici za hrvatsku reprezentaciju, čiji je rekorder po broju nastupa, i postigao 25. gol za nju. S druge strane, rekorder Portugala u ovom ogledu nije nastupio. Cristiano Ronaldo, čovjek s najviše nastupa za portugalsku nacionalnu momčad (206) i najviše golova za nju (128), propustio je ogled nakon što se nacionalnoj momčadi priključio samo dan ranije.

Iako nisu igrali jedan protiv drugoga, dvojica bivših suigrača srdačno su se pozdravila na travnjaku nakon susreta. Modrić i Ronaldo dijelili su svlačionicu Reala od 2012. do 2018. godine i zajedno su osvojili četiri Lige prvaka. Ronaldo je nakon utakmice zagrlio i Marcela Brozovića, suigrača iz Al Nassra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.