Modrić objavio fotku s Mourinhom. On ispod nje ostavio srce, a Romano dva jarca

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ objavio je oko ponoći tri fotografije svog susreta s Joseom Mourinhom, portugalskim trenerom koji ga je 2012. godine doveo u Real Madrid. Slavni Portugalac nije propustio priliku pozdraviti se s Modrićem po dolasku hrvatske reprezentacije u Lisabon, gdje će Hrvatska u 18:45 protiv Portugala započeti zadnju probu pred početak Europskog prvenstva.

Mourinho je dočekao hrvatsku reprezentaciju u njihovom hotelu, pozdravio se s izbornikom Zlatkom Dalićem i zahvalio mu na mogućnosti kratkog susreta s reprezentativcima. Najviše vremena proveo je u razgovoru s kapetanom Lukom Modrićem te Dominikom Livakovićem, s kojim će surađivati kao novi trener Fenerbahčea.

U društvu je bio još član stručnog stožera Mario Mandžukić, a Mourinho se prethodno pozdravio i s Domagojem Vidom, Mateom Kovačićem i Šimom Vrsaljkom.

Mourinhovo srce ispod objave

Modrić je o tom susretu izvijestio svoje pratitelje na društvenim mrežama. Objava puštena na Instagramu u kasni sat do jutra je skupila više od 800.000 lajkova, a Modrić je uz tri fotografije zagrljaja s Mourinhom napisao: "Gospodine, uvijek je zadovoljstvo vidjeti vas! Zauvijek zahvalan! Special and Real One!"

Vrlo brzo nakon te objave počeli su mu se javljati aktualni i bivši suigrači. Svoj komentar s dva jarca, što bi trebalo aludirati na skraćenicu G.O.A.T. (najveći svih vremena), ostavio je talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano, a na Modrićevu objavu reagirao je i sam Mourinho. U komentarima je ostavio emoji srca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.