Neuer o otpisanom trojcu: Oni bi nam sigurno pomogli, ali odluka je na izborniku

Foto: EPA

MANUEL NEUER svjestan je trenutnog stanja u reprezentaciji Njemačke. 

Ekipa je izmiješana s mladim i neiskusnim te starijim i iskusnijim igračima, ali čini se da još uvijek nije preboljela odlazak nekih prekaljenih veterana. 

Neuer je detektirao slona u sobi i priznao da reprezentaciji nedostaje trojac koji je Joachim Löw otpisao u 2019. godini. 

"Sva tri igrača bi nam pomogla. Previše puta u prošlosti su se dokazivali i nitko od njih troje, ni Thomas, ni Mats ni Jerome nisu završili svoje reprezentativne karijere", rekao je Neuer Bildu.

Iskusni vratar Bayerna je, naravno, govorio o Thomasu Mulleru, Matsu Hummelsu i Jeromeu Boatengu. Tercet je 2014. godine osvojio Svjetsko prvenstvo, ali je prošle godine otpisan. Nakon povijesne blamaže Nijemaca protiv Španjolske u Sevilli (6:0) sada svi zazivaju povratak spomenutih igrača.

"Naravno da je to javno pitanje, ali pričekajmo kako će se stvari odviti. U principu, odluka je na izborniku reprezentacije", dodao je Neuer za Bild.

Löw se dosad često suočavao s kritikama zbog svojih odluka da liši veterane reprezentacije, ali sada su one najteže ikad. Kako stvari stoje, uspijeva ih preživjeti jer mu je nakon katastrofe u Španjolskoj Savez izrazio podršku. Doduše, samo do Eura 2021. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.