Nijemci izdvojili najveći plus i najveći minus hrvatske reprezentacije

Foto: Profimedia

HRVATSKA reprezentacija danas će u Berlinu, uz veliku podršku svojih navijača, započeti svoj put na Europskom prvenstvu. Prvi korak na njemu je utakmica protiv Španjolske, koja će se od 18 sati igrati na Olimpijskom stadionu. Njemački mediji napravili su presjek svih reprezentacija koje se natječu na turniru i u kratkim crtama izdvojili njihove prednosti i mane. Što je plus, a što minus u igri Hrvatske i Španjolske na turniru u Njemačkoj izdvojio je Kicker.

Hrvatska

Plus: Vezni red s Lukom Modrićem, Mateom Kovačićem i Marcelom Brozovićem predstavlja iskustvo, uspjeh i kreativnost, a to bi trebalo stvoriti šanse.

Minus: Unatoč Jošku Gvardiolu, obrana nije uvijek najčvršća. Katkad se pojavljuje manjak koncentracije, posebice kod prekida za suparnika.

Španjolska

Plus: Zvijezda reprezentacije je momčad, u njoj nema sportskih diva, puno je mladih igrača. Očito je da je vođa momčadi izbornik Luis de la Fuente.

Minus: Nedostaje napadač svjetske klase, obrana se konstantno koleba, a vratar Unai Simon sklon je kiksevima s loptom u nogama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.