Norvežani ne puše hrvatske priče: Balić i kompanija igraju najbolje s nožem ispod grla

JEDAN od najopasnijih Norvežana, Kristian Kjelling, poručuje da ih neće prevariti hrvatska žalopojka zbog ozljeda Lackovića, Valčića, Marića i bolnih Balićevih leđa.

"Igrao sam s Balićem dvije godine i znam kako funkcionira. Čim sudac označi start, dat će sve od sebe. Pa i više", rekao je Kjelling u intervjuu za norveški dnevni list Aftenposten prisjetivši se još nekih detalja iz Portland San Antonija.

"Postali smo jako dobri prijatelji, no ne vjerujem u njegove priče o ozljedama. Znao se žaliti i prije pa bi, kada bi se brojalo, bio na najvišem nivou", smatra norveški reprezentativac i dodaje:

"Baš sam u nedjelju ovdje u Grazu, popio s njim kavu. I dalje smo u odličnim odnosima. Žalio mi se nešto na ozljedu leđa, ali me ne može prevariti. Nismo više suigrači."

Loke: Ne pušim Balićeve priče

Niti "Zagrepčanin" Frank Loke ne puši hrvatske priče o ozljedama. Kaže da dovoljno poznaje svoje klupske suigrače.

"Balića leđa bole već tri godine, no smatram da će biti potpuno spreman za ovu utakmicu. Nisam siguran što je s Lackovićem i Valčićem, ali vjerujem da bi i oni mogli zaigrati. Uglavnom, spremni smo za sve varijante", objašnjava pivot.

Loke je dodao svoju ukupnu ocjenu Červarove momčadi.

"Hrvati igraju najbolje kada im je nož pod grlom. Imaju nekoliko sjajnih individualaca poput Balića ili Duvnjaka. Mislim da je ključ zaustaviti Ivana. On uvijek da najviše kada je najteže", zaključio je Loke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.