Ovo je Realov dres za sljedeću sezonu

Screenshot: realmadrid.com

REAL MADRID predstavio je dres u kojem će nastupati u sezoni 2024./25. Velikan sa Santiaga Bernabeua podijelio je s navijačima fotografije i video sa snimanja na kojem se može vidjeti kako zvijezde kluba, kao što su Jude Bellingham i Vinicius Jr., poziraju u novom kompletu. Luke Modrića nema na videu ni na fotografijama.

Modrić je s Realom osvojio 26 natjecanja, pa je s kapetanom Nachom Fernandezom najtrofejniji igrač u 122 godine dugoj povijesti kluba. Nedavno je ponovio da bi htio završiti igračku karijeru u madridskom klubu, a na proslavi titule navijačima poručio: "Vidimo se iduće sezone."

Iako je i predsjednik kluba Florentino Perez novinarima rekao da je "siguran da će Modrić nastaviti igrati još godinu dana" i da "u to nitko ne sumnja", klub još nije službeno potvrdio ostanak Modrića na Bernabeuu.

Dres se već može kupiti

Predstavljeni dres bijele je boje s istaknutim crnim detaljima oko ovratnika i imenima glavnih sponzora, a možete ga vidjeti ovdje. Pri izradi dresa korištene su nove tehnologije pa će, primjerice, igračima tijekom utakmica koristiti i ona koja će regulirati protok zraka i rashlađivati njihovo tijelo.

Na Realovim stranicama objavljena je i cijena dresa. Njegov gornji dio prodaje se za 150 eura, ako su u pitanju kratki rukavi, a cijena je za 10 eura viša za duge rukave. Cijena hlačica je 55 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.