Pogledajte kako su se legende u studiju počele smijati nakon Bellinghamovog pitanja

Foto: Screenshot

JUDE BELLINGHAM bio je najbolji igrač utakmice u kojoj je Real Madrid slavio na gostovanju kod Napolija u susretu 2. kola skupine C Lige prvaka. Strijelac prvog gola za Real u pobjedi 3:2 nakon utakmice je bio pred kamerama, a jednom duhovitom replikom nasmijao je legende u CBS-ovom studiju.

Legenda Liverpoola Jamie Carragher, legenda Arsenala Thierry Henry i ikona Manchester Cityja Micah Richards već dugo zabavljaju gledatelje stručnim analizama i duhovitim komentarima u prijenosima utakmica. Poznati su po smijehu u studiju, a iznimka nije bila ni jučerašnja večer u Ligi prvaka. Carragher i Henry imali su uspješnije karijere od Richardsa, koji je zbog toga često meta viceva u studiju.

Bellingham je komentirao susret protiv Napolija kad mu je bilo rečeno da je u obrani igrao poput Carraghera, a u napadu djelovao kao Henry. Očito upoznat s konceptom emisije i načinom na koji se drugi šale na račun Richardsa, Bellingham je odgovorio: "A ne poput Micaha?" Njegov odgovor izazvao je oduševljenje i smijeh u studiju.