Scena koja je rasplakala realovce. Najbolji trio u povijesti opet zajedno

Screenshot: Twitter

LUKA MODRIĆ, Toni Kroos i Casemiro obilježili su epohu Reala i svjetskog nogometa. Tijekom osam godina (2014-2022) vodili su klub do tri španjolska i četiri europska naslova te ostali zapamćeni i hvaljeni kao možda najbolji trojac veznjaka u povijesti. Jedina dvojba je između njih te Barcinog tria Xavi, Iniesta i Busquets.

Ipak, MCK ili CMK, kako su ih zvali, razbijen je prošlog ljeta. Real ne pati od sentimentalnosti, pa je bez razmišljanja prihvatio ponudu Manchester Uniteda od 70 milijuna eura za Casemira. Objašnjenje je bilo da se ne može odbiti toliki novac za 30-godišnjaka.

Modrić i Kroos su tako ostali bez Casemira, a Real u prvoj sezoni bez Brazilca i bez oba glavna naslova koja je s njim osvajao. Sada su se opet sreli na pripremnoj utakmici Real - United (2:0) u Houstonu. Nakon nje je trojac velikana dugo i srdačno pričao na terenu, a priključio im se i Carlo Ancelotti.

On se također s njima smijao i grlio. Ove scene postale su viralne među navijačima Reala i ljubiteljima nogometa općenito jer su im pobudile nostalgiju. Među madridistima je ovim povodom hit i video kako Tomas Roncero, poznati španjolski novinar i navijač Reala, plače dirnut.

Casemiro je nakon utakmice izjavio: "Modrić, Kroos i ja postigli smo toliko toga, ali najvažnije mi je da smo ostali prijatelji i van terena." Ancelotti je dodao: "Obožavam Casemira. On je legenda i mi ga svi i dalje smatramo igračem Reala."