rukomet

Šoštarić o kaosu kvalifikacija s Ukrajinom: Nevjerojatno. To je van svake pameti

Foto: Pixell/Slavko Midzor

HRVATSKA ženska rukometna reprezentacija ovog mjeseca igra dvije utakmice kvalifikacija za Euro, na kojem će braniti broncu ako se plasira.

Igračice Nenada Šoštarića će 20. travnja igrati protiv Ukrajine, a tri dana kasnije protiv Češke. Hrvatska će protiv Ukrajine igrati u Grazu jer u Ukrajini to nije moguće zbog ratnih zbivanja. Šoštarić je komentirao odluku da se igra u Austriji, a onda je napao EHF zbog nekih čudnih odluka.

''Teoretski je bolje igrati u Grazu nego u Ukrajini, to je ipak više naš nego njihov teren, ali ne bih se previše na to obazirao. Ono što mene smeta je što mi krajem mjeseca igramo utakmice 5. i 6. kola, a Ukrajina i Češka još nisu odigrale 3. i 4. kolo – kako je to moguće i kako si to nadležna rukometna tijela dopuštaju, to mi nikad neće biti jasno i to je van svake pameti'', rekao je Šoštarić za SK.

Hrvatska je u skupini s Francuskom, Ukrajinom i Češkom. Francuska ima sve četiri pobjede, Ukrajina ima poraz i pobjedu (protiv Hrvatske), Hrvatska je treća s pobjedom i tri poraza, a zadnja je Češka bez bodova. Prve dvije ekipe idu na Euro.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.