Srbija je najveći dobitnik debakla Hrvatske. Uzima joj mjesto u nokaut-rundi

Foto: Profimedia

DRAMA Hrvatske i Albanije (2:2) u drugom kolu skupine B na Euru pogoduje Srbiji, ističu tamošnji mediji. Telegraf piše: "Još uvijek je rano za preciznu računicu, ali činjenica je da je upravo ovaj rezultat onaj koji najviše odgovara Srbiji kada je riječ o borbi za plasman u osminu finala.

Nakon košmara koji je u prve dvije utakmice doživjela Hrvatska, poraza 0:3 od Španjolske i samo boda protiv Albanije, rezultati iz njene skupine su skoro idealni za Srbiju. Naime, uz eventualni trijumf nad Slovenijom na utakmici koja se igra danas od 15 sati, izabranici Dragana Stojkovića Piksija skoro bi osigurali treće mjesto skupine C, koje bi ih postavilo na sigurno mjesto ispred trećeplasirane ekipe u skupini B.  

Analitičari potvrđuju pisanje srpskih medija

U prvom meču Srbija je poražena 1:0 protiv Engleske. Shodno tome, Orlovi bi morali biti bolji samo od još jedne trećeplasirane selekcije kako bi se plasirali u nokaut-fazu. Zato što će skupine proći po prve dvije reprezentacije iz svake skupine i još četiri najbolje trećeplasirane ekipe."

Ovo potvrđuju statističari i analitičari s platforme Football Meets Data. Njihove najnovije projekcije kombinacija parova prve nokaut-runde Eura pokazuju kako je trenutno najveća vjerojatnost da će se u osmini finala naći pobjednik skupine F i treći iz skupine C, umjesto trećeg iz skupine B. Točnije, Srbija je preskočila Hrvatsku i igrala bi umjesto nje protiv Portugala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.