Stepančić: Ovo je naša realnost; Stevanović: Polufinale nismo izgubili protiv Francuza, nego protiv Šveđana

Foto: Pixsell (Igor Kralj)

HRVATSKA je današnjom pobjedom nad Češkom (28:27) osvojila peto mjesto i okončala svoj nastup na Europskom rukometnom prvenstvu.
Utješnim trijumfom donekle je bio zadovoljan Ivan Stevanović.
 
"Bilo je izuzetno teško pripremiti se za utakmicu s Češkom. Drago nam je što s natjecanja odlazimo kao nekakvi pobjednici. Otvorili smo se kada je bilo potrebno. Česi, koji su cijelo prvenstvo odigrali na visokoj razini, u nastavku nas više nisu mogli rezultatski sustići", sumirao je jedan od vratara hrvatske reprezentacije i ponovno iskazao žaljenje za polufinalom kontinentalne smotre. 
 
"Smatram da polufinale nismo izgubili protiv Francuza, nego protiv Šveđana u grupnoj fazi natjecanja. Međutim, sustav natjecanja je takav kakav je. Ako se ne varam, Šveđani su polufinale izborili s tri poraza."
 
Luka Stepančić utvrdio je kako je Hrvatska mogla i trebala više pokazati.
 
"Ovo je naša realnost. Nakon poraza protiv Francuza, ipak je nešto bolji dojam nakon pobjede nad Česima. Ipak, najviše mi je žao utakmice s Francuzima. Mislim da se moglo više i bolje. Sada je sve već iza nas", rekao je i osvrnuo se na oproštaje Igora Vorija, Mirka Alilovića, Ivana Čupića...
 
"Tri-četiri igrača najavila su odlazak. Sada oni koji ostaju trebaju preuzeti više odgovornosti." 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.