Stigle su nove vijesti o Mbappeu. Slijedi utrka s vremenom

Foto: Epa

KYLIAN MBAPPE, najbolji francuski nogometaš i jedan od najboljih igrača na svijetu, ipak bi mogao biti u sastavu Tricolora u drugom kolu skupine D protiv Nizozemske. Premda su prve informacije bile izrazito pesimistične i francuski mediji pisali su kako nova zvijezda Reala sigurno neće biti u momčadi protiv Nizozemske, RMC danas piše da igrač želi igrati i da sad ostaje samo utrka s vremenom.

Naime, u ponedjeljak je Mbappe ozlijedio nos, u samoj završnici susreta prvog kola skupine D u kojem je njegova Francuska pobijedila Austriju 1:0.

Mbappe je licem žestoko udario u rame suparničkog igrača Dansa i pritom ozbiljno ozlijedio nos. Uz dosta krvi i sa slomljenim nosom Mbappe je morao napustiti travnjak. Dan nakon susreta s Austrijom iz Francuskog nogometnog saveza naveli kako se Mbappe neće podvrgnuti operativnom zahvatu tijekom Eura, već će dobiti zaštitnu masku i nastaviti s igranjem.

Utrka s vremenom 

RMC piše kako će Mbappe danas dobiti zaštitnu masku, koja bi mu omogućila da s njom večeras odradi trening i da nakon toga vidi može li igrati s maskom ili bi mu ona smetala. Međutim, ništa nije sigurno i moguće je da masku dobije tek u petak na dan utakmice, no to bi bio veliki problem jer ju praktički ne bi imao vremena testirati. 

RMC dodaje da je Mbappe u srijedu lagano trenirao sa zavojem na nosu, ali nije sudjelovao s ostatkom ekipe već je vježbao sam. Ono što ohrabruje francuske navijače je činjenica da Mbappe po svaku cijenu želi biti u momčadi u petak navečer. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.