Sto eura na dan, energetska pića, posebna zaštita. Tako u zatvoru živi Dani Alves

Foto: EPA

NAČIN na koji vrijeme iza rešetaka provodi Dani Alves dokazuje da se i u zatvoru razlikuje život slavnih i bogatih od ostatka populacije, piše Mundo Deportivo. Pritom navodi niz povlastica koje najtrofejniji nogometaš svih vremena i brazilski reprezentativac ima dok pritvoren čeka početak suđenja.

Podsjetimo, Dani Alves je u pritvoru zbog optužbi da je krajem prosinca prošle godine silovao 23-godišnju djevojku u noćnom klubu Sutton u Barceloni. Smješten u zatvoru Brians 2, čeka početak suđenja, nakon što je ondje prebačen iz strožeg Brians 1 i nakon što mu je odbijeno pravo na jamčevinu.

Četvorica policajaca uz njega kad ide među zatvorenike

Španjolski izvori navode da mu ondje i nije tako loše usporedi li se njegov život sa životima drugih iz njegovog okruženja. Dani Alves smješten je odvojeno od ostalih zatvorenika, a u trenucima kad s njima dolazi u kontakt, kao u menzi ili na dvorištu, uz njega su četvorica policajaca.

Dopušteno mu je trošiti 100 eura dnevno u zatvorskom dućanu, a on ih troši na energetska pića, jogurte, dezodoranse, šampone, tunu... Drugi nemaju taj luksuz. Nedavno ga je i posjetila supruga Joana Sanz.