Talijani razočarali, Srbija izgubila od Austrije

Foto: EPA-EFE

REPREZENTACIJA Italije, koja će na Europskom prvenstvu igrati u skupini s Hrvatskom, Španjolskom i Albanijom, odigrala je u prijateljskoj utakmici samo 0:0 s Turskom u Bologni. Momčad Luciana Spallettija imala je tek dva udarca u okvir gola, a jedinu pravu šansu imala je u nadoknadi prvog poluvremena kad je Cristante glavom pucao preko gola.

Srbija je s 2:1 u prijateljskom susretu izgubila u gostima kod Austrije. Srbima je prijetio debakl jer su već u 13. minuti gubili 2:0 golovima Patricka Wimmera i Christopha Baumgartnera. No, Strahinja Pavlović je smanjio u 35. minuti, a do kraja susreta ni jedni ni drugi nisu bili pretjerano opasni.

Sjajni Portugalci

Portugal je bez Cristiana Ronalda s 4:2 pobijedio Finsku u utakmici u kojoj je mogao zabiti još nekoliko golova. Ruben Dias je u 17. minuti doveo domaćine u vodstvo, a Diogo Jota je u 45. iz penala povisio na 2:0. Finska nije imala nijedan udarac na gol u prvom poluvremenu, a Bruno Fernandes je u 55. minuti povećao prednost Portugala.

Finska se u igru vratila preko Teemua Pukkija, koji je u 73. smanjio na 3:1, a četiri minute kasnije na 3:2. Bila su to jedina dva udarca na gol Finske na čitavoj utakmici, a konačnih 4:2 postavio je Fernandes šest minuta prije kraja.

Na ostalim prijateljskim susretima Irska je s 2:1 pobijedila Mađarsku, Rumunjska i Mađarska odigrale su bez golova, a Švicarska je sa 4:0 bila bolja od Estonije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.