VIDEO Fanovi zabrinuti zbog snimke Tysonova treninga: "Nema šanse da pobijedi Paula"

Screenshot: X

BOKSAČKI meč između legendarnog Mikea Tysona (58) i bivše influenserske zvijezde Jakea Paula (27) trebao se održati 20. srpnja na stadionu Dallas Cowboysa, no bio je odgođen zbog zdravstvenih problema Iron Mikea. U međuvremenu je određen novi datum te će njih dvojica ući u ring 15. studenog. 

Tyson (50-6-2) posljednji profesionalni meč imao je 2005. godine, a 2020. se vratio ekshibicijskom borbom protiv još jedne vremešne legende Roya Jonesa Jr. Paul se boksa prihvatio 2018. godine i od tada ostvario deset pobjeda (sedam nokautom), uglavnom protiv drugih celebrityja i MMA boraca, uz jedan poraz od Tommyja Furyja, polubrata donedavnog svjetskog prvaka Tysona Furyja.

"Nema šanse da Mike Tyson pobijedi Jakea Paula"

Borba Tysona i Paula proglašena je profesionalnom, iako Mike više od desetljeća nije imao ozbiljan meč. Zabrinutost fanova oko stanja nekadašnjeg sjajnog nokautera povećala se nakon što je objavljen isječak Tysonovih priprema.

Tyson je donedavno radio isključivo na kondiciji, no prema snimci je jasno da je počeo i boksati. Međutim nekolicina fanova smatra da je spor i daleko od savršene spremnosti za meč s Paulom. Tri mjeseca uoči meča, jedan obožavatelj je napisao "Jack će ga nokautirati", dok je drugi dodao "Ovo je kraj za njega. Nema šanse da Mike Tyson pobijedi Jakea Paula."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.