VIDEO Jimmy Butler postao sakupljač loptica na US Openu pa dobio poen protiv Alcaraza

Foto: Profimedia

IDUĆEG tjedna počinje posljednji teniski Grand Slam sezone US Open, a ovog se tjedna na terenima Flushing Meadowsa igraju kvalifikacije, ali i humanitarni ekshibicijski mečevi. U jednom takvom Amerikanac Frances Tiafoe igrao je protiv najboljeg svjetskog tenisača Carlosa Alcaraza, ali šou je ukrala zvijezda drugog sporta.

Jimmy Butler, košarkaš Miami Heata i finalist NBA lige prošle sezone, utrčao je na teren sa sakupljačima loptica. Butler je velik ljubitelj tenisa i Tiafoeov prijatelj pa je dobio priliku sudjelovati u ovom spektaklu, na oduševljenje okupljenih gledatelja.

Ali Butler se nije zaustavio samo na sakupljanju loptica nego se i uključio u igru. Tiafoe mu je prepustio svoj reket da odigra poen protiv vimbledonskog pobjednika i branitelja naslova na US Openu. Iako je bio na redu, Butler nije želio servirati, nego je to prepustio Alcarazu i tražio da opali što jače kako bi mu pokazao da može vratiti lopticu.

Španjolac, dakako, nije igrao punom snagom, izmijenio je nekoliko laganih udaraca s NBA zvijezdom, koja ga je zatim uhvatila nespremnog kombinacijom dropshota i forhenda i na oduševljenje navijača dobila poen.

Na drugoj strani Alcarazov pomagač bio je Sebastian Yatra, kolumbijska pop zvijezda, koji je protiv Butlera imao više uspjeha nego prvi tenisač svijeta.

Pročitajte više