VIDEO Pitali smo vas što mislite uoči Italije: "Treba nam čudesna Božja milost"

Foto: Index

HRVATSKA danas u 21 sat protiv Italije na Red Bull Areni u Leipzigu igra odlučujuću utakmicu za prolazak skupine na Euru. Uoči zadnjeg kola, Hrvatska je posljednja momčad grupe B s jednim osvojenim bodom u utakmicama protiv Španjolske (0:3) i Albanije (2:2). Iako postoje kombinacije prema kojima bi Hrvatska mogla proći u osminu finala s remijem, jasno je da protiv Italije jednostavno mora ići na pobjedu.

Uoči utakmice smo u Zagrebu pitali navijače kakav rezultat očekuju, a prevladava umjereni optimizam. Većina misli da do sada Hrvatska nije dobro igrala, ali svejedno predviđa pobjedu protiv Italije. Najčešći rezultat koji se spominje je 2:1 za Hrvatsku. O sastavu su mišljenja podijeljena. Dio navijača smatra da treba dati priliku mlađim igračima govoreći da su Marcelo Brozović i Luka Modrić umorni i potrošeni, ali dio također smatra da sad nema smisla puno mijenjati.

Na pitanje što bi trebalo promijeniti jedan je navijač rekao da treba "proraditi čudesna Božja milost od koje će igrači dobiti zamah", a ostali najčešće spominju da je potrebno više hrabrosti, trke i zalaganja pa će sve sjesti na svoje mjesto.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.