Vranješov brat o Juričinom prelasku u Hajduk: Prijatelju, sve ti je to rekla-kazala

BRAT Werderovog igrača, koji je na meti Hajduka, rekao nam je kako je prelazak njegova brata daleko od realizacije.

"U kontaktu sam s Juricom i znam da ga nitko iz Hajduka nije zvao, stoga je besmisleno govoriti o njegovom eventualnom prelasku u Split", rekao nam je brat nogometaša s kojim smo razgovarali zato što je Jurica mobitel s hrvatskim brojem ostavio kod kuće.

Zamolili smo ga da nam ipak, kao obiteljski insajder, kaže koliko je prelazak njegovog brata u Hajduk realan: "Prijatelju, sve ti je to rekla-kazala".

Podsjećamo, Vranješ je Hajdukova tiha patnja još od mladenačkih dana, kada je igrao za Osijek prije odlaska u Bundesligu 2000., a nakon što je posljednjih godina marginaliziran u Werderu (posljednju polusezonu proveo je na posudbi u Gencerbirligiju), više puta su s Poljuda slali signale kako bi njihovoj momčadi dobro došao iskusni veznjak.

Naravno, 30-godišnjak s desetogodišnjim iskustvom u Bundesligi (Bayer, Stuttgart, Werder) i 26 nastupa za reprezentaciju, sigurno ne bi u Hajduk došao "za kikiriki" a prodajama Cernata, Šerića i Jerteca rasterećena Svagušina blagajna, morala bi se dobro napregnuti za Vranješova primanja jer on u Werderu zarađuje oko 1.5 milijuna eura godišnje, tako da je posudba mnogo izglednija opcija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.