ZEKIĆ U EUFORIJI "Prije 13 mjeseci smo slavili ostanak u ligi, a sad napravili ono što ne može ni Real"

Foto: HINA

DOK SE nizozemski mediji i navijači natječu tko će jače kritizirati PSV nakon poraza od Osijeka 1:0 u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige, trener Osječana Zoran Zekić prezadovoljan je igrom i nastupom svoje momčadi u Eindhovenu.

"Fantastično, nemam riječi. Mi smo prije 13 mjeseci slavili ostanak u ligi, a sada smo dobili jedan PSV koji je ovdje pobjeđivao Manchester United i Real. Odigrati ovakvu utakmicu pred 32 tisuće ljudi je nevjerojatno. Ne želim sad uopće razmišljati o uzvratu, ima vremena. Vrtim film iz ove utakmice i strašno sam ponosan na momčad, ali naše navijače", presretan je bio Zekić nakon velike pobjede.

Uzvrat u Gradskom vrtu igra se sljedećeg četvrtka i nema sumnje da Nizozemce čeka pravi pakao.
 
"Imamo veliku obavezu, ali zašto se preplašiti ovog rezultata. Treba se dobro pripremiti za uzvrat i Bože moj ako smo uspjeli danas zašto to ne bi ponovili u Osijeku. Ne znam što ću s dečkima, najbolje da ih zatvorim u neki bazen i ne puštam ih do četvrtka", dodao je Zekić i onda još jednom otkrio pravu sliku hrvatskog nogometa:
 
"Pazite ovo, mi imamo jedna pomoćni teren za trening i ne možemo trenirati ako pada jako mala kiša. I onda dođemo u Eindhoven i vidimo u kakvim oni uvjetima rade i što im je sve na raspolaganju. Uz to ih bodri ovoliko navijača i Osijek ih pobijedi! Usudio bih se reći da je ovo jedna od najvećih pobjeda nekog hrvatskog kluba".
 
Trener PSV-a Philip Cocu vjeruje da će njegova momčad biti puno bolja u uzvratu.
 
"Igrači su mi u pripremi za ovaj susret izgledali raspoloženo, ali to nisu pokazali na terenu. Igrali smo preoprezno i stvorili premalo šansi. Možemo se izvlačiti na to da je tek početak sezone, ali za tjedan dana jednostavno moramo biti puno bolji i siguran sam da će tako biti", rekao je Cocu.
 
Bijelo - plave će na aerodromu u 13:10 dočekati navijači. Zbog tog zračna luka Osijek neće naplaćivati parkiranje vozila u to vrijeme. 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.