Žestoka svađa Ancelottija i Vinija usred utakmice. Njihovi pogledi sve govore

Screenshot: Twitter

VINICIUS JUNIOR, najveća zvijezda Reala, vratio se nakon četiri utakmice pauze zbog ozljede. Ancelotti mu je dao zadnjih pola sata u pobjedi nad Las Palmasom (2:0) u sedmom kolu La Lige. No povratak Realovog asa obilježili su verbalni sukob s trenerom usred utakmice i ljutiti pogledi koje su razmijenili nakon nje. To se nije vidjelo u prijenosu, ali kamere Go Playa uhvatile su sve spomenute situacije.

"Moraš igrati otvorenije!" vikao je Ancelotti napadaču nezadovoljan njegovim postavljanjem.

Vinicius mu je odgovorio ljutito: "Pa, što želiš od mene?!" pokazujući na to kako je momčad postavljena. Dakle, da ne može igrati kako trener traži jer je postavio ekipu tako da je to nemoguće.

Ancelotti se na to nezadovoljan vratio na klupu, s koje je ustao kada ga je Brazilac opet naljutio te mu je vikao: "Ne možeš tako igrati, ne možeš tako igrati!"

Ubrzo nakon toga utakmica je završena, a spomenuta kamera uhvatila je kako se Ancelotti i Vinicius mimoilaze bez pozdrava, tek ljutito gledajući jedan drugog. Ovo je znakovito jer se Realov trener nakon meča rukovao sa svim ostalim svojim igračima koji su izlazili s terena.