Nadzornom kamerom na Floridi snimili pedofila: "S osam godina ne možeš imati tako dobru guzu"

AMERIČKA policija uhitila je 40-godišnjeg pedofila koji je po trgovinama na Floridi vrebao djevojčice. Manje od dva mjeseca nakon što je uhićen zbog samozadovoljavanja pred djevojčicom u K-Martu na Floridi, Jonathan Davis proteklog je tjedna ponovno uhićen i to nakon što ga je zaštitar uočio kako po trgovini prati tri djevojčice.

Policija kaže kako je ovaj pedofil neustrašiv i ne boji se biti uhvaćen, a djeci pristupa i dok su svega nekoliko koraka udaljenja od roditelja. Ipak, i nakon posljednjeg uhićenja pušten je da šeće na slobodi nakon što je platio jamčevinu od 50.000 američkih dolara.

Objavljene su i snimke s nadzornih kamera koje pokazuju kako se Davis pravi da priča na mobitel, ali ga svjetlo kamere odaje - zapravo snima djecu. U njegovom je mobitelu pronađeno više od 80 snimki djece.

Djecu je mamio raznim zvukovima, samozadovoljavao se pred njima, a policija je objavila i neke od isječaka njegovih razgovora s djecom: "Ne možeš vidjeti što skrivam"; "S osam godina ne možeš imati tako dobru guzu", šaputao je djevojčicama dok se dodirivao.

Davis je policiji poznat još od 2007. godine kad je uhićen zbog pokazivanja spolnog organa pred ljudima u parku u Sjevernoj Karolini, među kojima je bila i 15-godišnja djevojčica. Tad je osuđen na dvije godine uvjetno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.