Pijan izazvao sudar u kojem su poginula dva tinejdžera, a s prijateljima i dalje divlja po cesti

Screenshot: Facebook

AUTOMEHANIČAR iz Petrinje Mario Obradović oko tri ujutro sata na Božić pijan je vozio svoj golf trojku. Zbog brzine je izgubio kontrolu nad autom te je izravno udario u stup javne rasvjete. S njim su bili 15-godišnji N. L. i 16-godišnji M.K. (16), koji su obojica poginuli.

Obradoviću, koji je prošao neozlijeđen, policija je izmjerila 1,98 promila alkohola u krvi.

18-godišnjak presudu čeka na slobodi, a zajedno sa svojim prijateljima ponovno divlja na cesti. Prekjučer je na svom Facebook profilu objavio snimku na kojoj se vozi s trojicom prijatelja, on je na suvozačevom mjestu i snima, prestižu automobile po autoputu, svi se glasno smiju, jedan s polovicom tijela izviruje iz auta i maše vozaču kroz prozor. 

 


"Moja obitelj i ja nemamo više što izgubiti. Moj brat je poginuo dok je Obradović pijan vozio. Jedini cilj nam je da se ovo nikome ne ponovi. Bio je u pritvoru mjesec dana, a onda je pušten jer su rekli da ne postoji opasnost od ponavljanja djela. On i njegovo društvo su poznati u našem gradu po divljanju", rekla je Indexu Ivana Radošević, sestra od jednog od poginulih dječaka.

"Koliko još nevine djece mora stradati?"

Snimku je prenio i zgroženi brat poginulog 15-godišnjaka Leon L.

"Pitam se koliko još nevine djece mora nastradati da se stoka makne s ceste. Očito dvoje nije dovoljno... Ovo je direktno ugrožavanje sudionika u prometu i opasnost od ponavljanja djela. Nadam se da će ova snimka doći do bar nekih roditelja koji još stignu odgojiti djecu", napisala je Ana C, prijateljica obitelji poginulog mladića.

Šef smjene policijske postaje Petrinja potvrdio je Indexu da su zaprimili prijavu i utvrđuju činjenično stanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.