Ravnatelj Gavelle: Mikulić je u uredu držao Hitlerov životopis i rakiju sa slikom Pavelića!

Foto: Goran Mehkek / Cropix

DARKO STAZIĆ, ravnatelj kazališta Gavella, na konferenciji za novinare odgovorio je "zviždaču" Vinku Mikuliću, koji je šefove Gavelle nakon otkaza optužio za koruptivne radnje.

Bivši računovođa Gavelle Mikulić tvrdi da od 2007. godine upozorava da se u kazalištu krši zakon. Smatra da je zbog toga dobio i otkaz. Mikulića su u zaštitu uzeli Vesna Balenović i njena Udruga "zviždač".

Ravnatelj kazališta Stazić, međutim, tvrdi da "slučaj Gavella" ne postoji. Stazić kaže da se Mikulić bivšem poslodavcu osvećuje iz osobnih razloga.

"Mikulić nije 'zviždač' nego klevetnik. To je osoba koja je u svom uredu držala Hitlerov životopis i bocu rakije s likom Ante Pavelića. Kada sam ga pitao zbog čega to drži u uredu, odgovorio mi je: 'A što ti imaš protiv Pavelića i Hitlera?'. Na kolegijima je imao ksenofobne i homofobne ispade. Govorio je da Gavella ne smije angažirati strance i homoseksualce, i da ne smije surađivati sa Srbijom", kaže Stazić.

Stazić također tvrdi da je Mikulić više vremena provodio za šankom nego na radnom mjestu, iako mu je godišnja plaća iznosila 171.000 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.