Stožer za obranu Vukovara uputio podršku liječnicima, medicinskim sestrama i ostalim zdravstvenim radnicima

Foto: Arhiva

STOŽER ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA uputio je svoju podršku svim liječnicima, medicinskim sestrama te ostalom medicinskom osoblju koje se od proteklog tjedna zbog teških uvjeta rada nalaze u štrajku.

"Liječnici i medicinske sestre te ostalo medicinsko osoblje bili su uz branitelje i stradalnike u najtežim trenutcima našeg života. Mi, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara, podupiremo opravdane, demokratski izražene zahtjeve ove časne skupine našeg društva. Te žene i ljudi su izložili svoje živote kako bi spasili živote svojih bližnjih. Danas su ponovo izloženi napadima. Grubim. Antidemokratskim. Popisuju štrajkaše... Možete li vjerovati? Popisuju štrajkaše.

Još jednom, javno podržavamo opravdane ciljeve liječnika i medicinskog osoblja u štrajku. Upozoravamo hrvatsku javnost na podlost kazni koje ovih dana stižu seljacima - hraniteljima, koji su sudjelovali u opravdanim protestima. Kazne sežu do 30.000 kuna! Vladi nije dovoljna činjenica o propadanju hrvatskog sela. Zakulisnim igrama žele cijeli narod srušiti na koljena, oboriti im pogled ka zemlji i suzbiti javni glas otpora. Stožer za obranu hrvatskog Vukovara to neće dopustiti. Sa vjerom u Boga i hrvatski narod, za hrvatski Vukovar i Republiku Hrvatsku", poručuju u priopćenju.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.