Zagrebački HDZ i Blok umirovljenici zajedno potpisali sporazum o koaliciji na lokalnim izborima

Ilustracija: Arhiva

GRADSKI odbor HDZ Grada Zagreba i Gradski odbor Bloka umirovljenici zajedno Grada Zagreba potpisali su "Sporazum o trajnoj političkoj suradnji", a riječ je o koaliciji s kojom se planiraju kandidirati za predstojeće lokalne izbore.

Prigodom potpisivanja sporazuma u prostorima zagrebačkog HDZ-a, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Andrija Mikulić istaknuo je kako se HDZ programski i svjetonazorski podudara s Blokom umirovljenici zajedno.

"HDZ kao najveća, najjača, povijesna stranka, pod čijim vodstvom je stvorena Hrvatska okuplja sve domoljubne stranke, ljude koji vole Hrvatsku i žive Hrvatsku", istaknuo je Mikulić.

Predsjednik Gradske organizacije Bloka umirovljenici zajedno Dražen Štiglić naglasio je kako se ovim sporazumom nastavlja suradnja s nacionalne na gradskoj razini.

"Vjerujemo da ćemo moći ispuniti svoju ulogu u Gradu Zagrebu i da ćemo napraviti u području socijale i umirovljenika dosta naprijed", ocijenio je Štiglić.

Kandidatkinja za gradonačelnicu HDZ-a Margareta Mađerić pozdravila je koalicijsku suradnju s Blokom umirovljenici zajedno i dodala da je Gradu Zagrebu potreban novi i drugačiji smjer nakon 13 godina loše vlasti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.