Amerikanac kojem je unuka pala s kruzera priznao krivnju za njenu smrt

Screenshot: CBS

AMERIKANAC optužen za smrt svoje unuke koja je pala s kruzera u Puerto Ricu odlučio je priznati krivnju na tamošnjem sudu, javlja BBC.

Salvatore Anello optužen je u listopadu prošle godine za ubojstvo iz nehaja svoje 18-mjesečne unuke Chloe Wiegand koja je pala s kruzera Royal Caribbean dok su se igrali. Djed je tvrdio kako je mislio kako prozor kroz koji je pala ima staklo.

Kaznu neće služiti u Puerto Ricu

“Nagodio sam se i priznao krivnju kako bih pomogao da dođe kraju barem dio ove noćne more za moju obitelj ako je to uopće moguće”, rekao je Anello. Njegov odvjetnik izjavio je kako kaznu neće služiti u zatvoru u Puerto Ricu, već da će biti na uvjetnoj kazni u rodnoj Indiani.

Djevojčica pala s 11. kata kruzera kroz prozor

Podsjetimo, Chloe i njena obitelj provodili su praznike na kruzeru Royal Caribbean. Kobnog 7. srpnja 2019. godine kruzer je bio usidren u San Juanu, a Anello se s unukom na 11. katu kruzera igrao pored prozora te mu je ona ispala iz ruke, pala kroz prozor i umrla.

Obitelj je tvrdila kako je djed mislio da je na prozoru staklo. Anello nije bio pod utjecajem alkohola kad je djevojčica pala kroz prozor te je rekao kako je samo želio s njom kucati na staklo prozora kao što su to činili mnogo puta do tada. 

Obitelj podigla tužbu protiv kruzerske kompanije

Obitelj je podigla tužbu protiv Royal Caribbeana, dok su iz tvrtke negirali krivnju tvrdeći da je Anello sam odgovoran za ono što se dogodilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.