Časna sestra pomagala svećenicima u zlostavljanju bolesne djece: "Neprestano su nas silovali"

Screenshot: YouTube

ČASNA sestra u katoličkoj školi u Argentini uhićena je zbog optužbi da je pomagala petorici svećenika u silovanju djece, piše Daily Mail.

Kosaka Kumiko (42) optužena je i za fizičko zlostavljanje djece u Institutu Antonio Provolo, školi za djecu s oštećenjem sluha. Talijanska podružnica iste škole dospjela je u medije 2009. godine nakon što su stotine učenika optužile svećenike za seksualno zlostavljanje.

Natjerala učenicu da nosi pelene kako bi sakrila ozljede

Kumiko je optužena da je pomagala svećenicima u analnom i vaginalnom silovanju i oralnom seksu koji se događao u kupaonicama, spavaonicama, vrtu i podrumu škole u Lujan de Cuyou.

Uhićena je nakon što ju je bivša učenica optužila da ju je tjerala da nosi pelene kako bi prekrila ozljede nakon što ju je silovao svećenik Horacio Corbacho. "Nevina sam", rekla je sudskim službenicima koji su naredili da ju se pošalje u ženski zatvor dok traje istraga.

"Neprestano su nas silovali uz sliku Djevice Marije"

Najmanje 24 učenika optužilo je Corbacha i još četvoricu svećenika za silovanje. Djeca su rekla da su ih rimokatolički svećenici neprestano silovali uz sliku Djevice Marije. Policija je uhitila petoricu muškaraca u studenom, a u sobi jednog od svećenika pronašli su pornografske časopise i 34 000 dolara.

Jedna od žrtava rekla je da su ih prije zlostavljanja pozivali na igru, a zatim bi ih odveli u žensku kupaonicu. Uhićenima prijeti do 50 godina zatvora ako im se dokaže krivnja. Policija istražuje više od 30 svjedočanstava protiv svećenika i nastavničkog osoblja škole.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.