Đakić otkrio koliko su mu novca opljačkali, kaže da je ostao i bez zlatnih lančića

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

JOSIP ĐAKIĆ, moćni HDZ-ov saborski zastupnik i predsjednik HVIDRA-e, opljačkan je dok je bio na godišnjem.

Lopovi su iz njegovog stana u Virovitici ukrali novac i druge dragocjenosti, a policija je ukupnu vrijednost procijenila na preko 25 tisuća kuna.

> Opljačkali Đakića dok je bio na godišnjem

Đakić je u telefonskom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju ispričalo da se sve odigralo dok je on bio u Kninu.

"Očito su znali da sam na proslavi, pratili me i odlučili iskoristiti priliku dok nikoga nema u stanu", priča Đakić.

Prema njegovim riječima, lopovi su mu ukrali nakit i novac. Ostao je, kaže, bez 20 tisuća kuna gotovine, a odnijeli su mu i zlatne lančiće.

Da su opljačkani, on i prijateljica s kojom živi shvatili su u subotu, po povratku s godišnjeg odmora, priča Đakić za Slobodnu.

"Prijateljica je prva otišla do stana. Ubacila je ključ u bravu, ali nije mogla otvoriti vrata. Odmah me zvala, a moja prva reakcija je bila pitanje - je li išla do pravog stana. Kat ispod, naime, živi moja prva supruga. I meni se s ključem dogodilo isto, nisam ga mogao okrenuti. Odmah smo zvali policiju, oni bravara, a kada smo konačno ušli, imali smo što za vidjeti", veli Đakić.

Ističe da su se u Virovitici zaredale slične krađe. Jedan od njegovih prijatelja tako je, tvrdi HDZ-ovac i šef HVIDRA-e, prije tri mjeseca ostao bez novca, zlata, ali i oružja, a Đakić kaže da on ne drži svoje oružje u stanu pa bez njega nije mogao ni ostati.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.