Dječak (3) u SAD-u pištoljem upucao mladića kojeg je policija tražila zbog ubojstva

Ilustracija: EPA

TROGODIŠNJAK je u gradu Lafayetteu, u saveznoj državi Indiani, zgrabio pištolj i ustrijelio muškarca i svoju majku. Dječak je ispalio samo jedan metak koji je pogodio i 23-godišnjeg Trayshauna Smitha i 21-godišnju Jalynn Artis. Smithu je pomoć pružena zbog rane od vatrenog oružja koja nije bila opasna po život, no policija ga je naknadno privela jer je za njim u susjednoj državi Illinois raspisana tjeralica zbog ubojstva. 

Policija nije otkrila kako je dječak došao do pištolja

Potvrđeno je da je uhićeni muškarac prijatelj dječakove majke. Policajci su došli na mjesto događaja nakon što su prošlog četvrtka oko 20:30 po lokalnom vremenu dobili dojavu da su dvije osobe upucane u stanu. Policija nije otkrila kako je dječak došao do pištolja i što ga je navelo da puca iz oružja, prenosi Sky News

Poručnik Justin Hartman je za USA Today ispričao da je Odjel za brigu o djeci u Indiani kontaktiran u vezi s tim kako se dječak domogao pištolja, ali da nisu poduzete hitne mjere. Nije bilo dodatnih uhićenja ili optužbi, ali tužiteljstvo okruga Tippecanoe razmatra slučaj dječaka koji se domogao pištolja i ispalio metak. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.