Dječak (5) u SAD-u pretukao učiteljicu, završila u bolnici s potresom mozga

Ilustracija: EPA

UČITELJICA iz Floride prošli je tjedan završila u bolnici nakon što ju je napao petogodišnji učenik.

Kada su djelatnici hitne stigle u osnovnu školu Pines Lakes pronašli su neimenovanu učiteljicu kako "sjedi na tlu uza zid". Žrtva je bila "očito slaba i ošamućena, mogla je treptati i disati, ali ni u jednom trenutku nije mogla glasno odgovoriti", stoji u izvješću policije.

Do incidenta je došlo kada je 5-godišnji dječak počeo bacati stvari i stolice nakon čega mu je učiteljica rekla da napusti razred. Odvela ga je u drugu sobu kako bi došao k sebi, no on ju je nakon toga napao, piše NBC News.

Zadobila potres mozga

Učiteljica je prevezena u bolnicu Memorial i nakon pregleda je puštena kući. Zadobila je potres mozga i druge ozljede.

Mada je dječak učiteljicu napao rukama, šakama i nogama, malo je vjerojatno da će biti kazneno procesuiran jer je pitanje koliko je sposoban razlikovati dobro od lošeg ponašanja, priopćili su iz policije.

"Nakon što je nasrnuo na nju, učiteljica je pala unatrag i udarila glavom, pri čemu je zadobila težak potres mozga. Ima još neke tjelesne ozljede jer je dječak skakao na nju, udarao je nogama i šakama te više puta ugrizao, zbog čega će morati ići na operativni zahvat", rekla je u ponedjeljak predsjednica sindikata učitelja Broward Anna Fusco.

Osnovna škola Pines Lakes ima gotovo 800 učenika, od predškolskog uzrasta do petog razreda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.