Djevojčica koja je preživjela masakr u Teksasu se namazala krvlju i pravila mrtva

Foto: Miah Cerrillo

DJEVOJČICA (11) koja je preživjela masakr u Osnovnoj školi Robb u Uvaldeu u Teksasu namazala se krvlju svoje prijateljice i pravila mrtva, javlja CNN. Miah Cerrillo progovorila je o svom stravičnom iskustvu u učionici u kojoj se dogodila masovna pucnjava. 

Miah je rekla da su ona i njezini kolege iz razreda gledali film Lilo i Stitch u učionici Eve Mireles i Irme Garcije kada su učitelji doznali da je u zgradi napadač. 

Opisala je kako se sve događalo jako brzo, njezina učiteljica se sakrila u učionici, a napadač je krenuo za njom. Rekla je da je napadač pogledao jednu od njezinih učiteljica i rekao joj "laku noć" i zatim je upucao. 

Završila je u bolnici

Otvorio je vatru, upucavši drugu učiteljicu i mnoge njezine prijatelje i prijateljice. Rekla je da su meci letjeli pored nje, a krhotine su joj pogodile ramena i glavu. Djevojčica je završila u bolnici te je ubrzo puštena. 

Miah i njezina prijateljica uspjele su zgrabiti mobitel njezine mrtve učiteljice i nazvati hitnu pomoć. Rekla je kako se bojala da će se napadač vratiti u njezinu učionicu pa se namazala krvlju svojih mrtvih kolega i pravila se da je mrtva. 

Miah svoje iskustvo nije htjela ispričati pred kamerom, ali se nada da će njezina priča pomoći spriječiti da se ovakva tragedija dogodi drugoj djeci.