Dvojica muškaraca pokušala provaliti u kuću u Novoj Gradiški. Ulovili ih policajci

Screenshot: Google Street

Nakon pravovremene dojave građana, 13. srpnja oko ponoći policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su vrlo brzo stigli do obiteljske kuće na području Nove Kapele u koju su dvojica muškaraca pokušala provaliti te su ih uspjeli uhvatiti, javljaju iz policije.

Vidjeli su ih građani

Ugledavši policijske službenike muškarci su se dali u bijeg trčeći, no jednog su policijski službenici odmah sustigli i uhitili. Također su uhitili i drugog muškarca koji se nalazio u blizini u parkiranom osobnom automobilu zagrebačkih registracijskih oznaka.

Utvrđeno je da se radi o 51-godišnjaku i 61-godišnjaku nad kojima je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela teške krađe u pokušaju.

Kod osumnjičenih je pronađeno i oduzeto više predmeta i alata kao sredstvo izvršenja kaznenog djela. Nadalje, kod 51-godišnjaka je pronađeno i oduzeto 6,8 grama droge kokain.

Policijski službenici protiv obojice podnose odgovarajuća pismena i kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški, . 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.