Epilog utakmice: Muškarac skakao i udarao po automobilu srpskih registracija

ZBOG nereda je tijekom i nakon košarkaške utakmice između Cibone i Partizana uhićeno 19 osoba. U nedjelju, 25. travnja u vremenu od 17.15 do 19.35 sati na području Novog Zagreba, Lanište, u sportskoj dvorani Arena Zagreb održan je završni košarkaški turnir Final Four NLB lige između KK Cibona i KK Partizan, na kojem je bilo nazočno oko 15.000 posjetitelja.

U službene policijske prostorije dovedeno je 19 osoba (od toga dvojica slovenskih državljana) te se nad njima provodi prekršajna obrada.

Uoči utakmice oštećen je jedan osobni automobil srpskih nacionalnih oznaka. Nepoznati je počinitelj oštetio osobni automobil marke Toyota Corolla Verso srpskih nacionalnih oznaka.

Neposredno ispred službenog ulaza u Arenu, Toyota se nalazila na semaforu kad joj je osobni automobil Opel Vectra prepriječio cestu. Kad se upalilo zeleno svijetlo Toyota je krenula, a mlađi muškarac iz Vectre rukama je i nogama udarao po limu i staklu Toyote vrijeđajući putnike. Nedugo nakon toga, pripadnici zagrebačke policije su uhitili 30-godišnjeg muškarca kojeg se sumnjiči da je napao srpske putnike u Toyoti. Muškarac je odveden u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.