Evo što HEP kaže o svojoj zaposlenici, kćeri HDZ-ovca koja urla o nakazama

Screenshot: RTL

KAKO je prvi pisao Index, žene koje su žestoko kritizirale gašenje velikog požara kod Skradina iz jučerašnjeg videa koji se proširio Hrvatskom su Anna i Neda Dujić, kći i supruga HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića.

>> Žene koje na požarištu urlaju o nakazama su kći i žena HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma

Posebno je u videu ratoborna Dujićeva kći, koja je urlala o nakazama.

"Nakaze, nakaze! Snimaj i policajku onu, dabogda crkla, nakaza jedna. Sve da si prenila!"

"Od ovoliko Krke, nakaze jedne, nakaze, nakaze! Ćaća mi se doli guši, sve je napravija za ovu državu. Oni ni prstom da maknu! Ni prstom! (...) Nakaze jedne", prilično je agresivno rekla Anna Dujić, a potom je rukom okrenula kameru na vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Šibenik.

U jednom trenutku za policajku kaže: "Snimaj i policajku onu, je*em joj mater. Dabogda crkla, nakaza glupa." Pri kraju videa kći HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma, najblaže rečeno, daje upute novinarki: "Sve da si prinila, sve! Jer ovome netko mora stati na kraj."

Kći moćnog HDZ-ovca, koja pred kamerom viče vatrogascima i policajki da su nakaze te poručuje policajki "crkla dabogda", inače je magistra odnosa s javnošću. Zaposlena je u državnom HEP-u već pet godina i osam mjeseci, kako jasno stoji na njenom LinkedIn profilu. 

Posao u HEP-u, u šibenskoj Elektri, dobila je početkom 2019. Tamo je prešla za veću plaću iako joj je Gradski parking Šibenik, u kojem je prije radila, platio faks u Dubrovniku, kako je pisao Šibenski.

Što kaže HEP

HEP smo upitali o izjavama njihove zaposlenice Anne Dujić.

Odgovor prenosimo u cijelosti.

"Hrvatska elektroprivreda ne stoji iza osobnih stavova svojih djelatnika.

Neprimjerena komunikacija u potpunoj je suprotnosti s temeljnim vrijednostima kompanije te poslovnom politikom i praksom odnosa s dionicima HEP-a.

HEP i njegovi djelatnici usko surađuju s vatrogascima te drugim državnim i javnim službama u suzbijanju požara i posljedica požara, koji i ovo ljeto, nažalost, posebno pogađaju Dalmaciju.

Gotovo svaki požar stvara štetu i elektroenergetskoj infrastrukturi, a ta suradnja je ključna za što bržu normalizaciju opskrbe električnom energijom na pogođenim područjima.

Zbog toga još jednom ističemo posebnu podršku Ministarstvu unutarnjih poslova i hrvatskim vatrogascima, koji svakodnevno riskiraju svoje živote u po život opasnim situacijama, nerijetko uzrokovanim ljudskom nepažnjom", odgovorili su iz HEP-a Indexu. 

Pitali smo i o radnom mjestu te plaći kćeri šefa HDZ-a, na što nismo dobili odgovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.