Glavni vatrogasni zapovjednik komentirao kćer i ženu HDZ-ovca

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković komentirao je snimku na kojoj dvije žene, Anna i Neda Dujić, kći i supruga HDZ-ova šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, urlaju na vatrogasce, psuju i nazivaju ih nakazama.

 

"Vrlo nekorektno i da ne upotrijebim neke druge riječi. Nekorektno i prema vatrogascima, i prema policiji i svim onim ljudima koji ondje riskiraju svoje živote, a oni su u svakom trenutku bili ugroženi. Govoriti tako ljudima koji su došli pomoći, u najmanju ruku, nekorektno je", poručio je novinarima nakon što je sudjelovao u sjednici vlade. 

"Komentirati to dalje zaista ne želim jer mi ćemo svoj posao odraditi. Čuvat ćemo i obraniti svaki dio, kao što smo to radili jučer, tijekom noći i jutros. I vojska, i policija, i vatrogasci su uz te ljude da ih zaštite", zaključio je.

Dujić se kasnije ispričao zbog ponašanja svoje supruge i kćeri, no onda je objavljeno da je uzeo cisternu vatrogascima i parkirao je pred kuću te da je prijetio vatrogasnom zapovjedniku Dukiću, o čemu se još nije očitovao. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.